torsdag 13 december 2007

Julledigt

Ja - då var det då dags. För jul alltså!

I våras när sommarsemestrarna planerades hade jag stora planer för denna julen, jag skulle åka tillbaka till Australien och fira jul där tänkte jag. Julen -99 firade jag på en barbeque fest i Adelaide, å det var inte så tokigt.

Sen, allt eftersom månaderna gick sjönk planerna ihop allt mer, var ju faktiskt inte så kul att åka själv.... och va dyrt flyget har blivit... När sen min kontakt i Adelaide, som jag bodde hos sist jag var där, och jag lovat komma tillbaka till och hälsa på, gick bort efter en tids sjukdom - då fanns det inte ett spår kvar av mina planer.

Sparade i alla fall semester så att det skulle räcka till sammanlagt en månad nu över jul, kunde åka någon annanstans istället, så därmed blev det ingen vidare lång sommarsemester.

Sen under hösten har jag "lyckats" göra åt alla pengar som möjligen skulle kunnat bli över till resan på att byta bil och köpa ny panna och jag vet inte allt vad det är som kostat pengar.
MEN: jag har ju mina semesterdagar kvar.... vore kanske inte så dumt att bara vara hemma ett tag, och ladda batterierna och komma igen pigg, utvilad och ta nya tag inför våren.

Sagt och gjort: jag har semester från och med i morgon eftermiddag till 7:e januari - skall bli skönt! (kanske till och med kommer att ha tid att skriva nån rad här emellanåt!!)